Palvelut

Palveluumme kuuluu sisäilman puhdistuslaitteiden vuokrauksen lisäksi erilaiset asiantuntijapalvelut.

Tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisuja, asiantuntemusta ja kokemusta liittyen sisäilmaongelmiin. Ajattelemme aina lähtökohtaisesti asiakasta ja tarjoamme ongelmiin aina mielestämme parasta ratkaisua perustellusti. On tärkeää tehdä sisäilmakartoituksia myös ennaltaehkäisevästi.

Oma ratkaisumme on sisäilmaongelmaisissa kohteissa on väliaikainen ja mahdollistaa kohteessa työskentelyn mahdollisimman puhtaassa sisäilmassa. Asiakkaan on hyvä tietää ongelmien aiheuttajat ja tutkimuksilla pystymme monia asioita selvittämään. Palveluumme eivät kuulu korjaukset, mutta yhteistyökumppaniemme avulla meiltä järjestyy mm. ilmastointilaitteiden kuntotutkimukset. Ilmastoinnin merkitys ja väärin käytettynä sen aiheuttamat ongelmat ovat usein syynä sisäilmaongelmiin. Paine-erojen tutkiminen on osa ongelmien aiheuttajia selvittämistä. Otamme monia asioita huomioon, kun lähdemme tutkimaan ja selvittämään parasta mahdollista ratkaisua kunkin tutkittavan kohteen kohdalla.

Palvelumme:

  • Sisäilman puhdistuslaitteiden vuokraus
  •  Sisäilmaston kartoitus (paine-erot, hajut, hiukkaset, hiilidioksidi, kosteus, lämpö)
  •  Ilmanpuhdistuslaitteiden vaikutuksen testaus, laitteiden asennus
  •  Käytössä olevan ilmastoinnin toimivuuden kartoitus
  •  Sisäilmamittaukset
  • Ennaltaehkäisevä rakennusten kartoituspalvelu

Ilmanpuhdistuslaitteidemme käyttöönotosta teemme päätöksen vasta selvitettyämme sisäilmaongelmaisen kohteen olosuhteet tutkimuksin ja kyselykaavakkein. Eli puhdistuslaitteitamme ei saa testaukseen muutoin, kuin tutkimuksen yhteydessä.