Markkinatutkimus julkiselle sektorille Varsinais-Suomessa

Stair Tech Oy halusi saada palautetta Jokilaakson koulussa Liedossa pilotoidusta sisäilmaselvityksestään julkiselta sektorilta Varsinais-Suomessa. Markkinatutkimus sisälsi tutustumisen Liedossa tehtyyn sisäilmaselvitykseen  ja pääosin sitä koskevat avoimet kysymykset. Tutkimuksessa oli mukana kaikki Varsinais-Suomen kunnat ja vastausprosentiksi muodostui lähes 50% (13/27 kuntaa).

Tehty markkinatutkimus osoittautui onnistuneeksi. Stair Tech Oy sai erinomaista informaatiota julkiselta sektorilta  ja palaute Liedossa pilotoidusta sisäilmaselvityksestä oli positiivista.

Tulevaisuus näyttää Stair Tech Oy:n osalta mielenkiintoiselta ja haastavalta. Uutena toimijana alalla haluamme jatkaa avointa linjaa kertoessamme yhtiön kehityksestä. Tähän asti olemme keskittyneet pääasiassa erilaisiin tutkimuksiin ja luomaan liiketoimintamme perustaa. Sisäilmanpuhdistuslaitteiden tutkimus VTT:lla, Liedossa pilotoitu sisäilmaselvitys ja nyt tehty markkinatutkimus ovat kaikki olleet tulosten kannalta erinomaisia. Haluamme ehdottomasti olla mukana ratkaisemassa julkisen sektorin sisäilmahaasteita niin ennaltaehkäisevästi kuin jo epäillyissä sisäilmaongelmaisissa kohteissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *