Laitteet

Ilmanpuhdistimien valinnassa on syytä ottaa huomioon seuraavat asiat:

Laitteiden tulee olla turvallisia käyttää eli ne eivät saa aiheuttaa minkäänlaista vaaraa käyttäjilleen. Puhdistusteho tulee selvittää eli mitä laite pystyy ilmasta poistamaan ja missä ajassa. Samoin laitteiden toimintasäteen varmistaminen. Laitteita käytettäessä ongelmiksi voi muodostua myös liian kova käyttöääni, ilmavirta tai ne voivat tuottaa ongelmallista lisälämpöä. Käyttökustannukset tulee myös selvittää tarkasti.

Käytössämme on plasma- ilmanpuhdistimet. Puhdistustehon olemme tutkituttaneet VTT:lla vuonna 2016 ja todenneet sen soveltuvan erinomaisesti tuhomaan mm. viruksia. Laitteemme on suunniteltu ja testattu käytettäväksi esim. kouluissa, työpaikoilla, sairaaloissa ja ne soveltuvat myös hengityselinsairauksista kärsivien ihmisten ilmanpuhdistukseen. Puhdistaessaan laitteemme poistavat ilmasta hiukkasia, tuhoavat bakteereja, viruksia, homeitiöitä, VOC-yhdisteitä sekä hajuja tuottamatta lisälämpöä.

Käytössämme on kolme mallia. Lattiamalli (pyörien päällä oleva eli halutessaan helposti siirrettävä), seinä- sekä kattolaite. Laitteiden asennusten ja käytön suunnittelussa voimme siis ottaa huomioon tilat ja asiakkaiden tarpeet. Laitteitamme on helppo käyttää, ne voidaan ajastaa ja toimivat myös kaukosäätimellä. Laitteissa on älytoimintoja, joiden avulla toimivuus varmistetaan. Korona-tilanteesta johtuen, pystymme toimittamaan ainoastaan mobiili- eli lattiamallia, sillä suuren kysynnän vuoksi laitevalmistaja on päätynyt valmistamaan väliaikaisesti ainoastaan mobiili-mallia. Toimitusaika max 1kk.